Saturday, January 29, 2011

Tolonggggg !!!!




Hari nie adalah hari yg sangat2 penat bagi aku ....


Agak2 korang ... korang leh teka x kenapa ????


aku very2 the penat pasal nama jek balik pkl 3 ptg tapi aku kena extend kat airport nie sampai pkl 5.30 ptg coz kena tunggu myhubby abis kursus ...


ARRRRRGGGHHHH .... serius penat gilerrrr beb ....


Kalau ikutkan badan aku yg dah penat sangat & mata aku yg boleh tahan very the ngantuk nie rasa taknak jek balik tapi bila dipikir2 ari nie jumaat ada pasar malam , aku tahankan jek lah ...


hihihi .... hehehe ....


Korang jangan salah paham lak ....


aku nak pegi pasar nie pasal nk beli barang dapur contoh macam bawang merah bawang putih , kentang & ikan kering


aku suka beli kat pasar malam pasal macam segar jek & nak beli pun ada semangat & murahlah cikit banding kalau kita beli kat pasaraya


huhuhu .....


kehkehkeh


Balik dari pasar sampai umah dah dekat pkl 7 ptg ... terus aku mandikan anak2 aku & terus siap2 pergi kerja ...


x dan nk duduk ... x dan nk lepak2 ....


serius gilerrr aku penat .....


warrrggggghhhhh


tolong !!! tolong !!! aku penattttttt !!!


2 comments:

  1. betul3 ...
    salam kenalan utk awk gak ...
    thanks kerana sudi melawat ke blog saya

    ReplyDelete